Les 30 parelles de la primera Marxa Infantil recorden la seva participació


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) reunirà a les 30 parelles que van participar en la Marxa Infantil l'any 1959. El proper 30 de març, els primers protagonistes de la Marxa Infantil recorreran el mateix itinerari de fa 50 anys, però en aquesta ocasió ho podran fer acompanyats dels seus fills i nets.

La Marxa Infantil de Regularitat del Club Muntanyenc Sant Cugat celebrarà l'any vinent la seva cinquantena edició. En motiu d'aquesta data, el Club Muntanyenc ha volgut retre homenatge a les 30 parelles que van prendre part a la primera edició de la Marxa i les ha convidat a participar en una edició especial que se celebrarà el 30 de març.

Contactar amb les 60 persones que van participar d'aquella primera edició ha significat un any de treball. Ho explica un dels fundadors i propulsors de la celebració del 50è aniversari de la Marxa Infantil, Josep Castellví.

Josep Castellví

No trobàvem els primers participants, però finalment a través d'un i d'altre els hem localitzat a tots, excepte quatre que malauradament estan morts.


Aquest diumenge, els protagonistes, les 30 parelles, han pogut reviure la Marxa de 1959 gràcies a les imatges que Octavi Galceran va gravar amb la seva càmera. L'acte ha finalitzat amb un pica pica que ha servit per intercanviar impressions i records.

El proper 30 de març, una setmana abans de la celebració de la 50 Marxa Infantil de Sant Cugat, els participants a la primera edició prendran la sortida des de la plaça del Monestir i realitzaran el mateix recorregut que van haver de completar ara fa cinquanta anys. En aquesta ocasió, ho podran fer acompanyats pels seus fills i nets.

Josep Castellví avança alguns detalls de la futura trobada.

Josep Castellví

Es tracta d'un homenatge molt particular. Repetirem el recorregut i acabarem al club lliurant un trofeu a cadascú.


El cinquantè aniversari de la Marxa Infantil finalitzarà amb la celebració de la 50 edició el 9 d'abril en la que s'aspira a superar les 1.200 parelles de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.