La Plataforma en Defensa de Collserola es queixa per les batudes de caça


  • Comparteix:

Membres de la Plataforma en Defensa de Collserola, que compta amb presència santcugatenca, es queixen pel mal funcionament del nou decret de la Generalitat que intenta fer compatible el lleure amb la caça. Alguns usuaris se senten intimidats des que es permeten les batudes els dissabtes. Des de Medi Ambient argumenten que entre setmana és complicat aconseguir els 12 caçadors que es necessiten per fer una batuda.

Les jornades de caça menor i les batudes es fan en zones controlades del parc, però diferents usuaris han lamentat que es facin en dissabte i puguin alterar aquells que realitzen altres activitats de lleure. El Consorci del parc apunta que es tracta d'una tasca necessària per controlar la població de senglars, tot i que rebutja que es realitzi en dissabte.

Medi Ambient argumenta que es necessiten com a mínim 12 caçadors per cada batuda, i és molt difícil que es reuneixin si les batudes no es fan els caps de setmana. La Plataforma farà arribar aquesta setmana la seva queixa a la direcció de Medi Natural del Departament de Medi Ambient de la Generalitat en el marc de la reunió que mantindran per demanar que Collserola sigui declarat parc natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.