L'alcalde se sotmetrà a les preguntes del més petits a l'Envelat


  • Comparteix:

Un any més, Ràdio Sant Cugat es trasllada a l'envelat per retransmetre la tradicional entrevista del nens a l'alcalde. Joan Miquel Fernández i Jessica Sotodosos seran els encarregats d'acostar el micròfon als més menuts perquè transmetin les seves preguntes a Lluís Recoder. Entre tots els participants se sortejaran diferents obsequis de l'emissora.

Com ja és tradicional, el integrants del magazín 'Sant Cugat a fons' oferiran els seus micròfons perquè els més petits de la ciutat puguin preguntar a l'alcalde, Lluís Recoder, tot allò que els preocupa de Sant Cugat. En aquesta ocassió Joan Miquel Fernández i Jessica Sotodosos seran els encarregat d'acostar-nos les preguntes del més petits. La periodista Sílvia González explica l'entrellat del programa.

Sílvia González

El plat estrella és l'entrevista que els nens fan a l'alcalde, sovint amb preguntes una mica compromeses.


Tots els participants de l'entrevista, i també els nens que s'apropin a l'estand de Ràdio Sant Cugat, optaran a diferents obsequis de l'emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.