El CMSC no rep un tracte diferenciat d'altres entitats, segons l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'Ajuntament nega un tracte de favor al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i diu que tracta igual totes les entitats. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, respon així el manifest que han fet públic algunes associacions on demanen més suport del consistori per a l'any vinent. Tot i això, Escura entén que la col·laboració entre el CMSC i l'Ajuntament desperti recel entre altres associacions que també tenen problemes.

El CMSC està en procés de negociació amb el consistori per cedir part de les seves instal·lacions i afrontar el deute generat per la construcció de la nova seu de l'entitat. Paral·lelament, diverses associacions de la ciutat han publicat un manifest on denuncien una manca de suport de l'Ajuntament i reclamen una partida pressupostària d'uns 300.000 euros de fons estructural per a l'any vinent.

Tot i que les entitats veuen amb bons ulls la col·laboració de l'Ajuntament amb el CMSC, creuen que hi ha un tracte desigual respecte altres associacions. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, assegura que això no és així.

Xavier Escura

L'Ajuntament no ha regalat res al CMSC. És una operació d'intercanvi patrimonial i en cap cas hi ha un greuge comparatiu. El consistori hauria actuat igual amb una altra entitat.


En el manifest, les entitats reclamen una partida pressupostària d'uns 300.000 euros de fons estructural per a l'any vinent i un pla d'acció global de suport basant-se amb objectius dels seus programes i activitats. Escura demana a les entitats que concretin d'on surt la xifra.

Xavier Escura

No sé d'on surt la xifra de 300.000 euros. És molta casualitat que precisament surti al manifest quan estem tancant negociacions amb el CMSC.


La solució passaria, segons les entitats, perquè el consistori estableixi convenis amb les associacions que comportin un pla d'acció global de suport basant-se amb objectius dels seus programes i activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.