El nen Jesús de la plaça Barcelona no dormirà amb la resta del pessebre


  • Comparteix:

La plaça de Barcelona ja compta amb el tradicional pessebre gegant que instal·len cada any els veïns i comerciants de la zona. La principal novetat d'enguany és el tracte especial que rebrà la figura del nen Jesús, que no dormirà a la plaça per evitar repetir passades desaparicions. A més, l'Ajuntament s'ha compromès amb els veïns a subvencionar la reparació de les figures per l'any que ve.

El propietari de la Merceria Brunet, Ferran Pomeirol, ha explicat que la figura del nen Jesús dormirà enguany a cobert per evitar els robatoris ja tradicionals d'aquest pessebre.

Ferran Pomeirol

Els de Cal Baldú i nosaltres som els encarregats d'agafar cada nit el nen Jesús per evitar robatoris.


Pomeirol, a més, ha explicat que l'Ajuntament s'ha compromès a fer-se càrrec de la reparació de les figures, que es troben en molt mal estat.

Ferran Pomeirol

Vam tenir contactes amb l'Ajuntament i ens han dit que un cop s'acabi el pessebre d'enguany ja faran ells els tràmits de buscar algú que les restauri.


Els veïns i comerciants de la zona han recorregut a l'Ajuntament perquè el pressupost de reparació de les figures pujava fins els 6.000 euros. Davant d'això han demanat ajuda al consistori i han arribat a un acord perquè les figures s'arreglin en acabar aquestes festes.

Les figures es cobriran amb plàstics durant els dies de pluja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.