Carme Torres és responsable de les pastisseries Sàbat.
Carme Torres
Les barres estan sobre uns 17 euros encara que depèn per què van a pes.
Altres dolços típics d'aquestes festes són les neules, els massapans i els polvorons, que també tenen molta acceptació entre la ciutadania. En total, els santcugatencs es gasten entre 50 i 60 euros en dolços de Nadal.
Escoltem Josep Maria Roura, propietari de la pastisseria Roura.
Josep Maria Roura
Diria que una compra mitjana estaria sobre uns 40 ò 50 euros.
Tot i decantar-se pels torrons més habituals, altres propostes més innovadores, com el torró de l'avi i el de coco, també tenen èxit.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.