Els casaments civils superen els religiosos durant el 2007


  • Comparteix:

Un total de 300 parelles s'han casat aquest 2007 a la nostra ciutat. Aquesta xifra suposa una devallada del 7%, respecte els enllaços matrimonials celebrats l'any anterior. D'aquestes unions, 170 s'han fet a través d'un tràmit exclusivament civil i 130 per celebració religiosa.

Els santcugatencs han preferit casar-se durant el 2007 per un ritual civil abans que pel catòlic, a diferència de l'any anterior. Tot i així, la taxa de nupcialitat a la nostra ciutat ha patit una davallada de 23 unions respecte el 2006.

El rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, ha explicat que les unions matrimonials cauen cada any des de l'any 2000. L'escoltem.

Blai Blanquer

La gent cada cop es casa menys. La gent triga en casar-se i després hi ha el fenòmen de la gent que no es casa i que acorden una convivència.


Del total dels 170 matrimonis civils, dos han estat de parelles del mateix sexe. La xifra és la mateixa que la de l'any 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.