Èxit en les vuit representacions del Pessebre vivent de Valldoreix


  • Comparteix:

El Casal de Cultura de Valldoreix s'ha omplert aquest cap de setmana en les vuit sessions del 'Pessebre Vivent' que des de l'organització han qualificat d'èxit. Actors del Grup de Teatre Espiral han fet participar el públic en les diferents escenes del pessebre que ha acabat amb l'adoració del nen Jesús a qui els assistents han pogut oferir menjar i presents que Càrites distribuirà entre els més necessitats.

Amb aquestes representacions el grup de teatre valldoreixenc així com les corals Harmonia de Valldoreix, Esclat de Germanor i Pentagrama han volgut acostar una de les tradicions més populars perquè no és perdi la nostra cultura nadalenca. Així ho ha destacat, la directora del grup, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Així coneixen les nostres tradicions perquè s'està implantant molt el Pare Noel i hi ha el perill que les nostres tradicions desapareixin.


Totes les aportacions que s'han recollit durant aquest cap de setmana les distribuirà Càrites des de la Parròquia de Sant Cebrià entre els més necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.