Neix Cugat.cat, un nou portal multimèdia al servei de Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquest dilluns ha nascut Cugat.cat, un nou mitjà que integra els productes comunicatius de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació (OAMCIC) de l'Ajuntament. El nou portal recollirà la informació general i esportiva de la ciutat, la programació de Ràdio Sant Cugat i els vídeos de la productora audiovisual d'aquesta organisme. El naixement d'aquest mitjà coincideix amb la celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat.

Cugat.cat manté els objectius de Ràdio Sant Cugat, és a dir, un compromís públic amb la informació local, la pluralitat i la catalanitat.

L'estrena de Cugat.cat arriba quan es compleixen cinc anys del naixement de la web de Ràdio Sant Cugat. Fins ara les webs de Ràdio Sant Cugat i d'Esport en Marxa, que recollia l'actualitat esportiva local, sumaven més de 3.000 lectors diaris. D'aquesta manera, l'emissora de ràdio i les seves webs són els mitjans diaris de referència a la ciutat.

Xavier Fornells és director de Cugat.cat.

Xavier Fornells

Som capdavanters en l'àmbit de les ràdios locals. Ens hem posat al dia.


Recentment, Cugat.cat s'ha convertit en el primer grup de comunicació local associat a la Universitat Oberta Catalunya (UOC). Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració per potenciar aquest grup comunicatiu local. La rectora de la UOC, Imma Tubella, va destacar en la moment de la signatura que la productora local té 'una visió de la comunicació que pocs mitjans tenen'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.