Comencen les rebaixes després de les compres de Nadal


  • Comparteix:

La roba, el calçat i els articles per la llar són els productes estrella de les rebaixes que comencen aquest dilluns i que s'allargaran fins al març. La Federació de Comerciants de Sant Cugat espera vendre tots els estocs després d'una campanya de Nadal fluixa.

Després de les festes nadalenques comencen les rebaixes d'hivern. Com ja és tradicional, els comerços trauran fins al març els productes que els han quedat en estoc així com l'avanç de la nova temporada.

El president de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha lamentat 'una temporada fluixa' pel que fa a vendes de Nadal. Per això, ha anunciat que es trauran molts productes que hi ha en estoc.

Josep Lluís Galvany

La temporada ha estat una mica més fluixa. Queden coses i es vendran ara.


Com cada any, el tèxtil i la llar seran els protagonistes de les rebaixes que afectaran menys altres sectors com per exemple el de l'electrònica.

Escoltem Galvany.

Josep Lluís Galvany

La cosa forta sempre són el tèxtil, el calçat i parament de la llar.


Totes les botigues hauran de marcar correctament el preu anterior a la rebaixa i el final a tots els seus articles per no crear confusió en els consumidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.