Artesanum.com destinarà beneficis a artesans de països subdesenvolupats


  • Comparteix:

El nou portal web de venda d'artesania del Grupo Intercom, Artesanum.com, destinarà el cent per cent dels seus beneficis a projectes de desenvolupament en els propers vint anys. El president de Grupo Intercom, Antonio González-Barros, ha avançat que 'molt probablement, els beneficis es reinvertiran en artesans de països subdesenvolupats'. La seu de Grupo Intercom està ubicada a Sant Cugat.

El Grupo Intercom ha fet una inversió de 300.000 euros per engegar aquest projecte que es preveu que arribi a autofinançar-se 'd'aquí a quatre o cinc anys' a través de la publicitat. Passat aquest període, 's'estudiarà si els artesans han de pagar per la continuïtat de la seva botiga al portal i es posarà en marxa el projecte social', ha especificat el president.

El 75% de les botigues en línia provenen de Amèrica Central i Sud-amèrica, i el 25% restant, de l'Estat espanyol. Grupo Intercom no descarta exportar-lo a més països ja que, per ara, només va dirigit a països de parla hispana.

Joies, ceràmiques i objectes de decoració són els objectes més sol·licitats. González-Barros constata que el portal 'atrau a particulars però també a majoristes que volen vendre les peces a les seves botigues i és de gran utilitat per als decoradors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.