Els 17.000 estudiants tornen aquest dimarts a l'escola


  • Comparteix:

Els més de 17.000 estudiants sancugatencs tornen avui a les escoles i instituts de la ciutat després de 17 dies de festa. Els alumnes de la ciutat valoren molt positivament poder desconnectar durant dues setmanes i gaudir de vacances en família. Els pares i mares santcugatencs consideren problemàtic que el 7 de gener sigui festiu només pels estudiants a causa de la dificultat de conciliar la vida laboral i la familiar.

Els estudiants santcugatencs de les diferents escoles i instituts de la ciutat consideren adequada la durada de les vacances de Nadal. Creuen molt important poder desconnectar durant uns dies de la rutina escolar diària i passar uns dies amb la família.

Els pares, per la seva banda, creuen important poder gaudir dels fills durant uns dies, però consideren problemàtic combinar feina i família el dia 7 de gener, festiu escolar. Una data que 'no s'ha de tocar', segons la gran majoria d'estudiants.

Així s'han expressat alguns estudiants santcugatencs.

Estudiants

Estan bé les vacances per descansar una mica. / Tinc ganes de veure els amics. / El dia 7 està bé que sigui festa per gaudir dels regals.


La majoria de pares considera 'difícil' la data del 7 de gener, tot i que se n'alegren pels seus fills.

Pares

Realment són molts dies de vacances durant tot el curs escolar. / Realment t'has d'organitzar per estar amb ells.


Alguns dels pares consideren mal distribuïdes les vacances escolars al llarg de l'any, tot i que diuen que sempre és complicat atendre els fills per culpa dels horaris de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.