Disparitat d'opinions respecte l'ús de la informació en format digital


  • Comparteix:

Els santcugatencs mostren disparitat d'opinions respecte les seves preferències a l'hora d'obtenir la informació local. Mentre alguns ho fan a través dels diaris i els mitjans de comunicació tradicionals, altres es mostren més partidaris dels nous formats digitals multimèdia.

Els ciutadans de Sant Cugat partidaris dels nous formats digitals destaquen la immediatesa i la gran quantitat d'informació que s'ofereix a la xarxa. Els partidaris dels formats tradicionals argumenten que el costum els porta a preferir la informació en suport físic.

Escoltem les diferents opinions dels santcugatencs.

Santcugatencs

La informació per internet va molt bé si la saps buscar./ No tinc el costum de fer servir internet./ La gent que és assidua a comprar el diari no hi renunciarà.


Tot i les diferents opinions, els enquestats han coincidit que els formats digitals no substituiran els mitjans d'informació tradicionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.