El Casal TorreBlanca ofereix bucs d'assaig a grups locals


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca inclou en la programació d'aquest trimestre diversos cursos, un cicle de cinema de terror i la creació de bucs d'assaig pels grups santcugatencs. L'objectiu d'aquestes propostes és, segons els organitzadors, 'dignificar' la cultura juvenil. D'altra banda, està a punt de veure la llum el segon número de la 'Torrevista', la revista del Casal.

La nova programació del Casal TorreBlanca es marca com a objectiu 'potenciar i dignificar' la cultura juvenil. Per fer-ho, proposa nous cursos com el disseny de roba, l'animació manga, el flamenc, la percussió i expressions com el grafit.

La regidora d'Educació i Joventut, Ester Salat, explica quin és l'esperit de les activitats del Casal.

Ester Salat

Els Casal vol ser un equipament de referència per als joves, és plural i capaç de donar suport a totes les inquietuds dels joves de Sant Cugat.


En aquesta nova temporada, el centre oferirà bucs d'assaig per als grups santcugatencs, de la mateixa manera que cedeix espais per a la creació d'espectacles. Així el Casal vol impulsar la pròpia creació.

El director del Casal, Joan Carles Busquets, explica els objectius d'aquesta nova programació.

Joan Carles Busquets

L'expressió juvenil a través de diferents canals és una cultura que cal defensar i treballar. Sant Cugat té aquesta assignatura pendent.


En el marc del cicle de cinema de terror, s'estrenarà la darrera pel·lícula de Jaume Balagueró, 'Rec'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.