Creixen les precandidatures dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Guanyadors de la darrera edició

Guanyadors de la darrera edició

La Unió Ciclista Sant Cugat, el CEIP Joan Maragall, la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i Castellers de Sant Cugat s'afegeixen a la llista de precandidatures de la 3a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat. La Societat Coral La Lira i els Castellers de Sant Cugat encapçalen les votacions populars del premi.

La Unió Ciclista Sant Cugat ha rebut la precandidatura per les activitats del seu 50è aniversari; el CEIP Joan Maragall, pels seus 75 anys educant infants; la UIC, pels seus primers deu anys d'existència; i Castellers de Sant Cugat per haver carregat el seu primer castell de vuit l'any passat.

A més de la Societat Coral La Lira i els Castellers de Sant Cugat, també hi ha altres persones i entitats que tenen força vots. Per exemple Luciana Calda i Joan Casajuana, presidents dels Comitès d'Agermanament Alba-Sant Cugat; el Grup de Joves de la Parròquia, pels 30 anys del Pessebre Vivent; i Xavier Bosch, metge de l'Institut Català d'Oncologia.

Les votacions s'emeten a través del web santcugat.cat/premis2007 i en les diferents urnes que es poden trobar a diversos equipaments municipals com el Casal de JovesTorreBlanca, l'Ajuntament i a la productora Cugat.cat, entre d'altres.

La data límit per a la presentació de candidatures i de votacions és el 8 de febrer. Els premis es lliuraran en una gala que tindrà lloc diumenge, 24 de febrer, al Teatre-Auditori Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.