Els CAP freguen el col·lapse a causa de la grip


  • Comparteix:

Els Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat han doblat la seva activitat en els últims dies. El temps d'espera a urgències ha arribat a les dues hores i, alguns dies, aquesta demora s'ha superat. Amb tot, aquest divendres els ambulatoris santcugatencs han començat a tornar progressivament a la normalitat.

El nombre d'atencions a les urgències del CAP Sant Cugat ha arribat a les 200 diàries durant l'última setmana, el que suposa un 80% més en relació als dies normals.

Així ho ha explicat el director del centre sanitari, Carles Martí.

Carles Martí

Tot el mes de desembre hem passat de les 170 molt dies, i alguns altres dies hem superat les 200 visites.


De la seva banda, al CAP Valldoreix l'augment de les visites ha estat una mica més lleuger que al centre de la ciutat. El director del centre valldoreixenc, Jordi Jiménez, ha explicat que han augmentat el servei per fer front a l'epidèmia de grip.

Jordi Jiménez

Aquesta setmana s'ha mantingut un increment d'un 35% prevista per aquests dies. Hem augmentat el servei per donar resposta a l'epidèmia de grip.


Molts quadres vírics, gastrointestinals i les primeres grips són les simptomatologies que més s'han vist en aquests primers dies de l'any als ambulatoris de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.