Ja han començat les obres de l'onzè CEIP


  • Comparteix:

Les obres de l'onzè CEIP s'han iniciat aquest gener. La voluntat de la direcció del centre, l'Ajuntament i la Generalitat és traslladar els alumnes, des del CEIP Turó de Can Mates on es troben actualment, al nou edifici després de Setmana Santa. De moment, no es descarta endarrerir, si és necessari, l'entrada en funcionament passat l'estiu.

Fa tres anys l'Ajuntament va demanar a la Generalitat la construcció de l'onzena escola a la ciutat. El consistori volia, aleshores, que entrés en funcionament el curs 2006 - 2007. Aquesta setmana s'han començat les obres dels edificis que el curs 2008 - 2009 donaran servei a les primeres linies de P3, P4 i P5.

La regidora d'Educació, Esther Salat, explica en quina fase es troba la construcció de l'escola.

Esther Salat

S'han iniciat les obres de l'escola després d'acabar amb els tràmits.


L'entrada en funcionament del centre està previst que es faci un cop acabada la primera fase de construcció, després de Setmana Santa. Davant de la situació, la direcció del centre ha demanat a l'Ajuntament estudiar la possibilitat de traslladar els alumnes ja de cara al nou curs.

La titular d'Educació ha dit que es busca el millor pels infants i que un trasllat a mitjans del curs podria ser difícil. A banda també cal tenir en compte la possibilitat d'un endarreriment de les obres.

Esther Salat

S'està estudiant la possiblitat de fer el trasllat després de Setmana Santa o passat l'estiu


D'aquesta manera, Salat ha matisat les informacions d'alguns mitjans de comunicació de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.