Mor el santcugatenc Francesc Carbó a l'edat de 77 anys


  • Comparteix:

Portalada del Monestir després de la cerimònia

Portalada del Monestir després de la cerimònia

L'església del Monestir s'ha omplert completament aquest dissabte per donar l'últim adéu a Francesc Carbó i Batet, mort aquest divendres als 77 anys. Personatge molt compromès amb la cultura catalana durant i després de la dictadura, al llarg de tota la seva vida ha estat protagonista d'un gran nombre d'iniciatives empresarials i culturals.

Centenars de santcugatencs han demostrat l'estima que tenien a Francesc Carbó acudint a les seves exèquies al Monestir. Amb una vida molt activa en molts àmbits de la nostra societat, Carbó i sobretot la seva família han estat molt vinculats a la vida política de la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat així la figura de Francesc Carbó.

Lluís Recoder

Va ser un activista cultural en èpoques molt difícils, i en èpoques on les coses són aparentment més fàcils també. És un 'homenot' d'aquells que deia Josep Pla.


Nét del general Domènec Batet, un dels pocs militars de l'exèrcit espanyol que es van mantenir fidels a la Segona República, Francesc Carbó va mantenir sempre un fort compromís amb el país i els valors democràtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.