Proven papereres noves per recollir burilles de cigarreta


  • Comparteix:

L'Ajuntament està provant un nou tipus de paperera que incorpora un dispositiu per allotjar els residus de les cigarretes. Per ara, només s'ha col·locat un d'aquests nous models, però, si s'obtenen resultats, aquestes papereres s'estendran per tot l'eix de vianants.

Aquesta mesura s'ha pres després que la prohibició de fumar en llocs tancats hagi provocat un augment d'aquests tipus de residus als carrers de la ciutat. Si les proves tenen èxit, aquest nou model de paperera es combinarà amb les ja existents.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica que la nova paperera està en fase de proves.

Cristina Paraira

Estem fent una prova: si és de fàcil buidatge, si el cendrer és suficient. Amb això busquem un canvi d'imatge i recollir els residus de les cigarretes.


En els darrers dies, l'Ajuntament havia rebut moltes consultes de ciutadans interessats per la nova paperera, situada a la cantonada entre la plaça d'Octavià i el carrer Santiago Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.