Una santcugatenca estudiarà les dificultats de les dones per practicar esports d'equip


  • Comparteix:

El projecte 'Per què les dones no practiquem esports d'equip?', de la santcugatenca Rosa Diez, ha estat guardonat amb la beca Rosa Miquel que concedeix l'Ajuntament. El premi, que consta d'una dotació de gairebé 2.500 euros, servirà per estudiar la participació en l'esport femení local.

La secció d'atenció a la dona de l'Ajuntament ha escollit el treball de Rosa Diez com a guanyadora de la beca, que en les seves tres primeres edicions havia rebut el nom de 'Dona Informació' i que enguany passa a dir-se Rosa Miquel.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha destacat la figura de Rosa Miquel, morta el 2006.

Susanna Pellicer

Rosa Miquel va ser una psicòloga que va treballar molts anys amb nosaltres i molt compromesa amb el treball amb les dones.


El treball guanyador és el de Rosa Diez, una santcugatenca llicenciada en INEF i molt vinculada amb l'esport local. Diez vol estudiar els motius que porten algunes dones a no practicar esports de grup. Segons l'autora, hi ha molts impediments a l'hora de practicar esport femení.

Rosa Díez

Trobo que és molt difícil per a una dona que li agradi l'esport d'equip poder-lo practicar.


El treball becat, que comptarà amb una dotació de gairebé 2.500 euros, buscarà solucions per facilitar la participació femenina en l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.