L'alcalde reclama a Correus que torni a obrir una oficina a la Floresta


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, reclama públicament a Correus que torni a obrir una oficina a la Floresta. Segons Recoder, 'la Floresta necessita una oficina de Correus en condicions per cobrir les necessitats postals del districte'.

L'alcalde ha remarcat que 'el servei de Correus a la ciutat ha d'estar descentralitzat, ja que Sant Cugat és un municipi molt extens'. Segons Recoder, és comprensible que Correus hagi hagut de tancar l'antiga oficina que tenia a l'estació dels FGC a causa de les seves males condicions, però aquest fet no justifica 'de cap de les maneres' que la Floresta deixi de tenir un local de l'ens.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La meva esperança és que es tracti d'una mesura provisional ja que la Floresta necessita una oficina de Correus.


Des del desembre l'oficina de la Floresta -ubicada dins l'edifici de l'estació dels FGC de la Floresta- va haver de traslladar-se a causa d'unes obres a un local de 3'9 metres quadrats dins de la mateixa estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.