Àngels Ponsa participa a l'Assemblea de Regidors de Cultura dels Països Catalans


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Personals de l'Ajuntament, Àngels Ponsa

La regidora de Serveis Personals de l'Ajuntament, Àngels Ponsa

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha participat aquest cap de setmana en l'Assemblea de Regidors de Cultura dels Països Catalans celebrada a València. Durant aquesta sessió s'han aprovat les bases de l'Agència Intermunicipal de Difusió Cultural.

Les bases de l'agència estipulen quin serà el seu òrgan de coordinació i les pautes que farà servir. L'Agència Intermunicipal de Difusió Cultural suposa la creació d'una bases de dades que aglutini les diferents propostes culturals de cada municipi per tal de fomentar el seu intercanvi. Ho explica la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa.

Àngels Ponsa

Ha d'haver un intercanvi cultural entre els diferents punts dels Països Catalans


La posada en marxa d'aquesta iniciativa, suposa més projecció de les entitats santcugatenques i un major coneixement de les entitats dels altres municipis.

D'altra banda, aquesta trobada tenia un segon objectiu, la inauguració a la ciutat d'Alcoi del Centre Ovidi Montllor-Casal Jaume I. Durant aquest acte es va retre un sentit homenatge al cantant a través de la veu de Lluís Llach. En aquest homenatge també va participar el santcugatenc Carles Solà com a president de la Institució Cívica de Pensament Joan Fuster.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.