Els representants veïnals de la Floresta demanen que se solucionin les mancances del districte


  • Comparteix:

Les associacions de veïns de la Floresta demanen a les administracions més efectivitat a l'hora de solucionar les mancances del districte, el segon més poblat de la ciutat. Els representants veïnals reclamen que es busquin mesures per posar fi d'una vegada per totes als problemes de mobilitat, clavegueram, Correus i a la presència de porcs senglars.

Les associacions de veïns de la Floresta comencen a estar cansades de reclamar any rere any solucions a les mancances que pateix el districte en matèria de serveis bàsics.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, Iñaki Reixach, reclama a l'Ajuntament que millori el servei d'autobusos de la Floresta, que modifiqui el recorregut i que ampliï la freqüència de pas.

La solució passa, segons Reixach, per recuperar el Pla de Mobilitat elaborat fa cinc anys. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Iñaki Reixach

Cal recuperar el Pla de Mobilitat per solucionar els problemes de transport.


Els veïns es queixen també que Correus no hagi buscat un altre local al districte abans de traslladar el servei a les oficines de Sant Cugat i lamenten que s'hagi arribat a aquest punt.

La membre de l'Associació de Veïns de la Floresta, Guadalupe Sales, critica la lentitud de les administracions a l'hora de posar solució als problemes.

Lupe Sales

A la Floresta tot va molt lent, tot es postposa, sembla que es vulguin acabar les coses per avorriment.


D'altra banda, l'Associació de Veïns de Mas Fortuny reclama una altra modificació del PGM per solucionar els problemes urbanístics d'aquest barri. El president de l'entitat, Joan Canadell, demana poder entrar en les negociacions de la reordenació del PGM.

Joan Canadell

Demanem entrar dins l'ordenació per solucionar els problemes de clavegueram, el servei d'escombraries i tots els serveis normals que té un barri.


A més, les associacions demanen al consistori que busqui una solució a la proliferació de porcs senglars, uns animals que tenen una presència constant a tot el districte i animen els veïns a tenir una participació més activa en els problemes que afecten la zona.

El president de l'Associació de Veïns de La Serreta-Bosc d'en Saladrigues ha declinat fer declaracions sobre aquest tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.