L'AMPA critica la regidora de Serveis Personals perquè no ha atès les seves propostes


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Associacions de Pares i Mares considera que la regidora de Serveis Personals s'havia d'haver assegut a parlar sobre les propostes de l'AMPA abans de bandejar-les. La coordinadora insisteix en demanar una regidoria exclusiva d'ensenyament.

La coordinadora d'Associacions de pares i mares ha lamentat que la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, només els donés negatives a les seves propostes però no s'assegués a discutir-les en profunditat.

Segons ha explicat la secretària de la Coordinadora, Núria Serraïma, l'AMPA segueix creient que el nombre d'escolars de la ciutat és prou important com per tenir una regidoria dedicada únicament a temes d'ensenyament.

Núria Serraïma

S'ha de revisar com funcionen les regidories


De tota manera, l'AMPA ha subratllant que aquesta petició no és cap crítica a la feina i dedicació de la regidora.

La Coordinadora ha demanat a l'Ajuntament que es plantegi la necessitat de tenir un psicòleg a tots els centres de primària. Serraïma també ha manifestat la necessitat de revisar el mapa escolar que, asseguren, ha quedat petit per fer front al creixement de població.

Núria Serraïma

Hi ha problemes importants amb el mapa escolar de Sant Cugat que s'han de solucionar


Finalment l'AMPA ha demanat una major implicació de l'Ajuntament en el Pla de Dinamització i que la seva intervenció no es limiti únicament en una aportació econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.