Els estudiants de medicina de la UIC faran pràctiques a la Fundació Althaia


  • Comparteix:

Els estudiants de la nova llicenciatura de Medicina que la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) posarà en funcionament a Sant Cugat el proper curs faran les pràctiques clíniques a la Fundació Althaia de Manresa. Amb el conveni de col·laboració, la fundació es converteix en un hospital universitari que acollirà part dels 80 estudiants anuals de la llicenciatura.

El rector de la UIC, Josep Argemí, i el president del patronat de la Fundació Althaia, Josep Camprubí, han signat aquest divendres a Manresa el conveni de col·laboració entre les dues institucions. Amb aquest acord, la UIC i la Fundació Camprubí treballaran plegades per impartir la llicenciatura de medicina, a partir de l'octubre.

Josep Argemí explica per què la UIC ha apostat per aquests nous estudis.

Josep Argemí

Aquest projecte de Medicina era acariciat pels creadors de la UIC des del principi.


Serà a partir del tercer curs, dels sis dels quals consten els estudis, que els estudiants faran els cursos clínics i les pràctiques a la Fundació Althaia. Amb els anys es calcula que Althaia acollirà un total de 150 alumnes de la UIC, xifra que es pot incrementar fins a 300 amb l'oferta de postgraus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.