Bocalan ensinistra a Sant Cugat gossos d'assistència per a nens autistes


  • Comparteix:

La Fundació Bocalan, dedicada a l'ensinistrament de gossos d'ajuda social, ofereix animals d'assistència per a nens afectats d'autisme. La fundació, amb seu a Sant Cugat, ofereix també a la ciutat activitats terapèutiques i educacionals amb gossos.

Bocalan treballa a àmbit internacional amb centres a Catalunya i amb delegacions a Xile, Colòmbia, els Estats Units, les Filipines i el Japó, entre d'altres. El darrer projecte en el qual està treballant la seu local de la Fundació Bocalan és l'ensinistrament de gossos d'assistència per a nens amb autisme.

Francesc Ristol, director de Bocalan Barcelona, explica el projecte al magazín Sant Cugat a Fons. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Francesc Ristol

L'últim gos d'assistència en el qual estem treballant, i que ara comencem a implantar, és el gos per a nens amb autisme.


Els responsables de Bocalan també fan una crida a les famílies santcugatenques per animar-los a participar en el programa de voluntariat. D'aquesta manera, es convertiran en famílies d'acollida dels gossos d'assistència durant el primer any de vida. Ristol explica que és molt important que el procés de socialització de l'animal es faci en una família d'acollida.

Francesc Ristol

Volem que les famílies eduquin els animals. Busquem famílies que visquin a la ciutat i que es familiaritzin amb els sorolls de la ciutat.


La Fundació Bocalan ja té un usuari d'un gos d'assistència a la nostra ciutat i espera lliurar un segon gos al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.