Els santcugatencs opten per les disfresses més clàssiques aquest Carnaval


  • Comparteix:

Les disfresses de princesa, en el cas de les nenes, i de pirata, en el cas dels nens, són les més demandades pels santcugatencs per celebrar el Carnaval d'enguany. La festa popular, que aquest any gira entorn la simbologia del gall del Monestir, tindrà aquest dissabte com a plats forts el Ball de Gitanes i el concurs de comparses. Aquest diumenge, els protagonistes seran els més petits, amb una cercavila i un ball infantil.

Segons els propietaris de les botigues de venda de disfresses i articles de festa a la ciutat, el Carnaval a Sant Cugat és una festa eminentment enfocada a la població infantil. Les disfresses de tota la vida, com les de princesa i pirata, són les més sol·licitades enguany, així com les de personatges de contes com la Ventafocs, la Caputxeta Vermella i Peter Pan.

Mercè Buscallà es propietària de la botiga de disfresses La Festa.

Mercè Buscallà

Les disfresses tradicionals són les més demanades.


El gall del Monestir serà enguany el rei i pregoner de les activitats. El gall és la imatge dels cartells i presidirà tots els actes, com la lectura del pregó aquest dissabte, a la una del migdia, a la Plaça d'Octavià. Les activitats del primer dia, més dirigides al públic adult, inclouen també el Ball de Gitanes i el concurs de comparses, que acabarà amb el cercatasques i el ball de Carnaval a la Zona Esportiva Municipal al carrer de Dos de Maig.

Diumenge, les activitats inclouen una xocolatada, una cercavila infantil al punt del migdia i un ball de Carnaval a la plaça d'Octavià.

Les activitats estan organitzades per la Promotora de Festes Locals (Profeslo), amb el suport de l'Ajuntament. Un dels membres de Profeslo, Quim Pla, reivindica la festa de Carnaval també entre la població adulta.

Quim Pla

Profeslo reivindica l'esperit festiu i agosarat del Carnaval. Volem animar tothom a treure's les vergonyes i participar-hi.


Si plou, el concurs de comparses d'aquest dissabte es farà a les nou de la nit a la Zona Esportiva Municipal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.