L'associació Fessopesc es dóna a conèixer a la ciutat


  • Comparteix:

L'Associació Festes, Sopars i Escapades (Fessopesc) dóna a conèixer la seva activitat a la ciutadania amb la voluntat de relacionar diferents col·lectius i cultures de la ciutat. L'entitat té dos anys d'història i està oberta a tot tipus de persones i de totes les edats.

Fessopesc neix de la iniciativa d'un grup d'amics que volien ampliar el seu cercle d'amistats a través d'activitats d'oci i de la gastronomia. Fins a la data l'entitat ha organitzat la primera edició del seu festival d'estiu, en col·laboració amb el Club Muntanyenc (CMSC), amb el qual també va muntar la festa de cap d'any de Fessopesc.

El portaveu de Fessopesc, Edgar Gavilan, explica al magazín 'Sant Cugat a fons' quin és l'esperit de l'entitat.

Edgar Gavilan

La gent pot trobar-se una calçotada, una carn a la brasa, però volent relacionar-nos i xerrar en un ambient distès.


Actualment Fessopesc està integrada per una trentena de persones i la voluntat de l'associació és donar-se a conèixer a la ciutadania. Fessopesc vol també formar part del teixit associatiu de la ciutat per col·laborar amb altres entitats de la ciutat. La quota anual de soci de l'entitat és de 30 euros.

Les properes activitats de Fessopesc són una escapada a Bagà aquest cap de setmana i una sortida a Sant Medir per la festivitat del patró de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.