El Casal de Joves TorreBlanca amplia el seu espai amb la inauguració de la sala annexa


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca ja disposa d'un nou edifici de 550 metres quadrats repartits entre una sala annexa i un soterrani. El nou soterrani té un magatzem i dos bucs d'assaig, una de les reclamacions dels grups de música de la ciutat. Tot el nou equipament està revestit amb plaques que absorbeixen el soroll.

La sala annexa del Casal de Joves és un espai pensat per fer-hi reunions i activitats d'oci i culturals. Es tracta d'una sala de 225 metres quadrats revestida amb plaques termoacústiques, fet que permet fer-hi també espectacles de petit format.

En la presentació del nou espai, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat els diferents usos que permet la nova zona.

Lluís Recoder

Era necessària una sala que permeti acollir diverses activitats. Segur que tindrà un gran ús pels joves i entitats de la ciutat.


De la seva banda, el coordinador del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, espera que els 225 metres quadrats es quedin petits aviat.

Joan Carles Busquets

En aquesta sala, s'hi faran tantes coses que aviat quedarà petita. És un espai obert a qualsevol tipus d'activitat.


La sala forma part d'un edifici independent al Casal que compta amb un soterrani amb magatzem i dos bucs d'assaig insonoritzats que ja han estat sol·licitats per diferents grups de la ciutat. Actualment s'estan fent les darreres proves acústiques i estudiant quin serà el funcionament de l'espai.

Les obres, que es van iniciar al juliol del 2006, han suposat una despesa de més de 520.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.