Dues ONG difonen a l'HGC les bones pràctiques a l'hora de donar medicaments


  • Comparteix:

'Col·laborar amb els països empobrits no és donar allò que ens sobra a nosaltres sinó allò que ells necessiten'. Aquest és el missatge central de la campanya 'Medicaments que no curen'. Les ONG Médicos Mundi i Farmacèutics Mundi impulsen aquesta iniciativa, que s'ha donat a conèixer aquest dimarts al Capio Hospital General de Catalunya, amb seu a Sant Cugat.

La campanya 'Medicaments que no curen' va arrencar fa quatre anys per informar sobre l'accés als medicaments dels països empobrits. Les ONG Médicos Mundi i Farmacèutics Mundi impulsen la proposta, subvencionada per l'Oficina Sant Cugat Solidari, que aquest dimarts ha ofert una conferència per a estudiants a l'Hospital General de Catalunya.

La responsable de la campanya, Aimada Solé, explica que l'objectiu és donar a conèixer les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) en matèria de donació de medicaments.

Aimada Solé

Cooperar no és donar el què sobra, això pot portar més problemes. L'OMS va fer recomanacions en aquest sentit.


El Capio Hospital General de Catalunya també col·labora en aquesta campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.