Una línia circular de rodalies preveu unir Martorell, Granollers i Barcelona passant per Sant Cugat


Temes relacionats

Un nou bus directe enllaçarà Sant Cugat i Barcelona cada mitja hora abans del 2012 ( 7/feb/08)


  • Comparteix:

La Generalitat projecta substituir l'actual línia C7 de Rodalies de Renfe, amb estació a Sant Cugat, per una nova línia circular, anomenada R-5, que uniria Martorell amb Granollers, passant per Barcelona. Així consta al Pla de Transport de Viatgers 2008-2012 elaborat pel govern català i que ara passarà a informació pública. El document també contempla que els usuaris d'aquesta nova línia podran enllaçar directament amb la futura estació del TGV a la Sagrera. [A l'interior de la notícia podeu veure en un gràfic el traçat de la futura línia R-5].

Ara per ara, la línia C7 de Rodalies Renfe comença el seu recorregut a Martorell i arriba fins a l'Hospitalet de Llobregat, passant per Sants. La línia té parades també a la nostra ciutat, la Universitat Autònoma de Barcelona, Cerdanyola, Montcada Bifurcació i Plaça de Catalunya.

La proposta de la Generalitat passa per tancar aquest recorregut, unint Martorell i l'Hospitalet a través de Molins de Rei. El projecte també preveu allargar el recorregut des de Montcada Bifurcació fins a Granollers, sense haver de fer transbord. D'aquesta manera, la línia C7 quedaria substituïda per la nova R-5 circular, que connectaria les comarques del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Baix Llobregat i el Barcelonès.

La nova línia R-5 també serviria perquè els passatgers de Sant Cugat arribessin directament fins a la futura estació del TGV a la Sagrera.

Mapa R-5



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.