Recta final de la reforma integral de l'ermita de Sant Medir


Temes relacionats

El Museu Sant Cugat participa en la rehabilitació del paviment de l'ermita de Sant Medir ( 7/feb/08)


  • Comparteix:

La restauració completa de l'ermita de Sant Medir estarà pràcticament enllestida per a la celebració de l'Aplec, el proper 3 de març. D'aquesta manera, la Penya Regalèssia posarà fi a una restauració que s'ha allargat durant més de 25 anys.

Els darrers treballs, que han comptat amb l'assessorament del Museu de Sant Cugat, han consistit en la restauració del paviment de l'ermita i s'han allargat més d'un any i mig. Els membres de la Penya Regalèssia han comptat també amb el suport d'una arqueòloga que ha dirigit la restauració.

El membre de la Penya Regalèssia Tomàs Grau ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' en què consisteixen els últims treballs.

Tomàs Grau

És una feina molt laboriosa perquè s'han de treure totes les juntes de les rajoles i reomplir-les. També mirem que quedi un color uniforme.


La Penya Regalèssia ja està preparant l'Aplec d'enguany, que no presenta novetats respecte a anteriors edicions. L'ofici religiós a l'exterior de l'ermita, les actuacions dels Geganters i els Castellers i la tradicional ballada sardanes seran, un any més, els principals atractius de la festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.