Aturades les obres de construcció del conservatori per fallida de la constructora


Temes relacionats

L'Escola Municipal de Música passarà a ser conservatori en un any ( 7/feb/07)


  • Comparteix:

Les obres d'ampliació de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels fa dues setmanes que estan aturades i no se sap quan es remprendran. El motiu de l'aturada és que l'empresa Construcciones Juanes, adjudicatària de les obres de construcció de l'ampliació de l'escola, ha fet fallida econòmica.

Els responsables de l'Escola Municipal de Música es van adonar a finals de gener que els obrers no es van presentar a l'obra i que els treballs havien quedat aturats. Una setmana més tard, l'Ajuntament va rebre la comunicació de l'empresa constructora confirmant la fallida econòmica. Tot i l'aturada, l'Escola Municipal de Música s'ha mostrat confiada que la paralització de les obres no alteri els terminis d'entrega del projecte.

El director de l'Escola Municipal de Música, Joan Josep Gutiérrez, s'ha expressat en aquests termes al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Joan Josep Gutiérrez

El que m'han transmès els polítics es que es farà el possible per respectar els terminis.


La data d'entrega del projecte, que va començar a construir-se al setembre, estava prevista per a l'estiu del proper any per començar les classes el curs 2009-2010. Ho explica Gutiérrez.

Joan Josep Gutiérrez

Els terminis d'entrega estaven previstos per a l'estiu 2009 per poder entrar al setembre del proper any al nou edifici.


En aquests moments, es desconeix quina serà l'empresa que prendrà el relleu de Construcciones Juanes i finalitzarà les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.