Els comerciants locals preveuen un estancament en les vendes de la campanya de Nadal


  • Comparteix:

El Nadal ha arribat ja als comerços de Sant Cugat. Els botiguers de la ciutat comencen aquests dies la campanya de Nadal. Tot i que molts santcugatencs ja han fet les primeres compres i reserves de regals, les previsions apunten un estancament en el volum de vendes respecte l'any passat.

La pujada de preus des de l'arribada de l'euro s'ha fet notar al llarg de tot aquest any i possiblement afectarà la campanya d'aquest Nadal. Les expectatives de compres d'enguany no són gaire optimistes i els comerciants esperen un nivell de vendes similar al de l'any passat, tal com explica la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea:

Maria Eulalia Egea

Al cap d'onze mesos de la implantació de l'euro ens hem adonat de que realment tot ha pujat una mica.


Tot i que les previsions no són massa optimistes, són molts, els comerços que ja han començat les seves vendes de regals. Les botigues de joguines registren aquests dies les primeres demandes. El pares més previsors no volen esperar a l'últim dia per fer les seves compres i prefereixen reservar els seus encàrrecs. És el cas de la botiga 'Els Tres Reis':

Propietària de Els Tres Reis

Alguns pares venen i pregunten, i els que volen alguna joguina la reserven perquè després s'esgoten


Algunes de les joguines que tindran més èxit aquestes festes seran les relacionades amb el personatge de còmic Spiderman. D'altra banda, els productes de perfumeria són també un clàssic dels regals de Nadal. Enguany, a més de colònies i perfums, els establiments de Sant Cugat preveuen que incrementarà la compra d'articles de bijuteria i complements.

Escoltem ara alguns comerços de Sant Cugat:

Botiguers de Sant Cugat

Aquest any es venen molts complements, com ara arrecades o barrets...


A banda d'aquests regals els centres de jardineria de Sant Cugat preparen ja els tradicionals arbres de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.