Adjudicataris de Promusa rebutgen les compensacions econòmiques pel retard en l'entrega dels pisos


Temes relacionats

Retard en l'entrega de dues promocions d'habitatge públic ( 4/feb/08)

Promusa estudiarà demanar danys i perjudicis a Bruesa pels retards en les obres (18/oct/07)


  • Comparteix:

Els adjudicataris d'habitatge públic del carrer de Pere Ferrer i de l'avinguda de les Marines, al barri de Can Mates, rebutgen les compensacions de 300 euros que ofereix Promusa pel retard en l'entrega de les promocions. En paral·lel, els afectats han decidit que el Síndic de Greuges, Jaume Clavell, sigui el seu interlocutor amb l'empresa municipal d'habitatge per desencallar la situació.

L'empresa municipal d'habitatge públic, Promusa, s'ha reunit aquest dilluns amb els adjudicataris de les promocions del carrer de Pere Ferrer i l'avinguda de les Marines per donar a conèixer les noves dates de lliurament dels pisos.

La constructora Bruesa s'ha compromès a acabar les obres en dues parts. La primera, l'edifici de Pere Ferrer, el 31 de març; i la segona, el de les Marines, el 31 de maig. D'aquesta manera, Promusa podria entregar les promocions a finals de maig i juliol, respectivament.

Promusa ha aprofitat la reunió per oferir una compensació econòmica pels danys ocasionats pels retards del lliurament, que són de dos mesos perquè una clàusula fixava fins a un possible retard de 24 mesos des de l'inici de la construcció. L'oferta de Promusa, però, no ha prosperat encara. L'empresa municipal ofereix pagar un 6% de l'interès anual de la suma dels tres avançaments que han fet els adjudicataris. Això suposa uns 300 euros per domicili, xifra que no ha satisfet els perjudicats.

Una de les adjudicatàries, Mireia Pujols, ha dit a Cugat.cat que presentaran a Promusa un document on s'explica la situació personal de cadascun dels implicats perquè les indemnitzacions estiguin en consonància amb cada cas.

Mireia Pujols

No hem establert una quantitat fixa per cada cas, sinó que enviarem un document on expliquem la situació de cadascú perquè se l'indemnitzi.


El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell, ha estat present en aquesta reunió i s'ha ofert a desencallar la situació. Amb tot, Clavell ha explicat a Cugat.cat que encara no ha decidit quin paper prendrà en aquest cas.

Tot i això, Mireia Pujols remarca que els afectats han acordat que Clavell sigui el seu interlocutor amb Promusa.

Mireia Pujols

El Síndic serà el nostre interlocutor amb l'Ajuntament.


A la reunió s'ha decidit crear una comissió de seguiments d'obres, que es reunirà el 19 de febrer, i una altra comissió econòmica per acordar les compensacions definitives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.