Més de 300.000 bombetes de Nadal il·luminen el centre urbà i els districtes


  • Comparteix:

La il·luminació nadalenca de la plaça d'Octavià és especialment vistosa

La il·luminació nadalenca de la plaça d'Octavià és especialment vistosa

Els llums de Nadal ja enlluernen el nostre municipi. L'alcalde ha accionat, des de la plaça Barcelona, el comandament que ha il·luminat el centre de la ciutat i els districtes amb més de 300.000 bombetes. Enguany, l'Ajuntament ha renovat bona part de l'enllumenat del casc urbà.

Després de l'encesa, l'alcalde ha fet un recorregut per diferents carrers fins a arribar a la plaça Octavià. L'enllumenat a l'entorn del Monestir és especialment vistós i llampant ja que les llums embolcallen tots els arbres. L'alcalde feia la següent valoració després de l'encesa:

Lluís Recoder

Les llums fan molt bonic. Crec que els carrers de la ciutat guanyen molt i és una sensació que veig que comparteixen moltes persones tot i que encara és d'hora per dir-ho.


Aquest any, l'Ajuntament ha contractat una empresa perquè instal·lés i tingués cura dels llums, una tasca que fins ara feia la brigada municipal. En total s'han instal·lat més de 300.000 punts de llum. Les noves llums són de tonalitat blanca, tamany petit i suposen un estalvi energètic del 55%. Ho explica Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Les llums tenen un baix consum. Aquest fet ens permetrà estalviar bastant en el cost energètic de la ciutat i això també és important.


Les antigues llums del centre urbà s'han recolocat als districtes de forma que aquest any s'han il·luminat per primera vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.