Concentració de treballadors de la residència Santa Rosa per reclamar un nou conveni català


Temes relacionats

Treballadors de la residència de gent gran Santa Rosa se sumen a una vaga per millorar les condicions laborals (14/feb/08)


  • Comparteix:

Els treballadors de la residència pública Santa Rosa s'han concentrat aquest dimecres per exigir un nou conveni laboral a nivell català. Amb aquesta mobilització, que es repeteix avui, els afectats reclamen que el seu sou s'equipari al dels treballadors socials d'altres territoris.

Una trentena de professionals del casal Santa Rosa s'han concentrat durant 20 minuts davant les instal·lacions per reclamar la renovació del conveni en l'àmbit català. L'eix de les reclamacions és aconseguir l'equiparació de les nòmines a les dels treballadors d'altres comunitats.

Recentment, Aragó ha aprovat un nou document que supera en un 15% el sou que reben els treballadors socials de Catalunya. Escoltem una de les professionals de la residència santcugatenca, Neus Marset.

Neus Marset

Tenim un conveni i un salari baix. Demanem un conveni per Catalunya que, com a mínim, s'equipari amb el que s'acaba d'aprovar a Aragó.


La protesta d'aquest dimecres s'ha fet simultàniament a la manifestació convocada a Barcelona, que ha desembocat en una acampada de dos dies davant la conselleria d'Acció Social.

A Sant Cugat, la concentració es repeteix aquest matí, a dos quarts de deu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.