Els treballadors de la residència Santa Rosa esperen solucions de la Generalitat


Temes relacionats

Concentració de treballadors de la residència Santa Rosa per reclamar un nou conveni català (21/feb/08)


  • Comparteix:

Els treballadors de les residències públiques catalanes, entre ells els de Sant Cugat, estan a l'espera de la reunió entre UGT i la consellera d'Acció Social per estudiar les millores laborals que demanda el sector. Els afectats han arrencat aquest compromís després de la manifestacció conjunta de CC.OO. i UGT d'aquesta setmana, en què es reclamava l'equiparació salarial en l'àmbit català.

Els treballadors dels centres geriàtrics de Catalunya reclamen un nou conveni que equipari els seus sous amb els d'altres comunitats autònomes. Aquest dimecres els treballadors han protagonitzat una manifestació a Barcelona, convocada per UGT i a la que s'hi ha sumat CC.OO. que ha finalitzat davant la conselleria d'Acció Social.

De la seva banda, la consellera Carme Capdevila s'ha compromès a reunir-se amb els representants sindicals del sector el 27 de febrer. Si no s'arriba a un acord, els treballadors preveuen continuar amb les mobilitzacions.

La presidenta del comitè d'empresa de la residència Sant Rosa, Teresa González, ha explicat que, si el dia 27 no s'arriba a un acord, es remprendran les protestes.

La consellera ha promés una trobada. Si s'aconsegueix un acord real tot anirà endavant. Sino arribem a un acord ja hi ha proposta de vaga.


Els professionals de la residència Santa Rosa de Sant Cugat han protagonitzat aquest dijous al matí una concentració davant de les seves instal·lacions, tal com van fer el dia anterior.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.