Antoni Aguilera, Glòria Rognoni, La Lira, les escoles bressol i Ràdio Sant Cugat, guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2007


  • Comparteix:

Els cinc guanyadors de la tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat han estat Ràdio Sant Cugat, l'expresident de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, Antoni Aguilera, les escoles bressol municipals, la directora teatral Glòria Rognoni i la coral La Lira. Els guanyadors han estat escollits entre 12 finalistes d'un total de 56 candidatures sorgides per votació popular.

El jurat dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2007, encapçalat pel seu secretari Josep Maria Rigau, ha donat a conèixer els cinc guanyadors durant la gala celebrada aquest diumenge a la tarda al Teatre-Auditori.

Ràdio Sant Cugat ha vist reconeguts els seus 25 anys d'història amb un guardó lliurat pel regidor de Comunicació, Jordi Puigneró. El premi l'han recollit el cap d'informatius d'aquesta casa, Miquel Herrada, i un dels becaris més joves de l'emissora, Miquel Martínez.

Escoltem Miquel Herrada i Miquel Martínez.

Miquel Herrada i Miquel Martínez

Som dos representants de la gran família de la ràdio, formada per centenars i centenars de persones que han passat per la casa.


L'expresident de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, Antoni Aguilera, ha rebut el segon premi de mans de Josep Maria Negre, gerent d'Autocugat, empresa patrocinadora dels premis.

Antoni Aguilera ha recordat la seva història al capdavant de la institució i ha agraït el premi amb aquestes paraules.

Antoni Aguilera

Vull donar les gràcies als voluntaris, als tècnics i als socis de la Creu Roja de Sant Cugat, que sense ells no haguéssim pogut fer res.


La regidora d'Educació, Esther Salat, ha lliurat el premi a les escoles bressol municipals, un premi que han recollit les mestres Rosa Ferrer i Júlia Rodó.

Rosa Ferrer ha reivindicat la necessitat d'incorporar els ideals a l'educació amb aquestes paraules.

Rosa Ferrer

Creiem en la força transformadora de l'educació i de l'escola. Estem convençudes que sense utopia no hi ha progrés.


El quart premi ha recaigut en la directora teatral Glòria Rognoni, que ha vist reconeguda la seva tasca al capdavant del grup de Teatre Social de Femarec amb un guardó lliurat per l'editor Ramon Grau.

Escoltem Rognoni.

Glòria Rognoni

Vull agrair-vos la vostra sensibilitat envers la feina que faig. Aquesta sensibilitat em fa palès que allò que jo desitjava amb les meves obres ha estat aconseguit.


Per últim, la coral La Lira ha pogut celebrar els seus 125 anys d'existència amb un premi que ha estat entregat pel tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens.

Escoltem el president de La Lira, Francesc Ribas.

Francesc Ribas

Hi ha una frase que diu la gent que passa pel cor: Estic molt content de cantar al cor! Aquest premi és molt important per totes les persones que hi han passat al llarg d'aquests 125 anys.


Els finalistes que finalment, doncs, no han rebut el guardó han estat l'Associació de Veïns del barri del Monestir; els Castellers de Sant Cugat; el grup de Joves de la Parròquia; els presidents dels comitès d'agermanament de Sant Cugat i Alba, Joan Casajuana i Luciana Alba; la Unió Ciclista Sant Cugat; la Universitat Internacional de Catalunya, i el metge Xavier Bosch.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.