Els santcugatencs podran donar sang al març en una triple sessió


  • Comparteix:

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya torna a Sant Cugat els dies 8, 10 i 19 març per recollir sang a diferents punts de la ciutat. L'associació visitarà Sant Cugat durant la Setmana Santa per evitar acabar les reserves en època de vacances. Les sessions tindran lloc a la seu de Creu Roja i al Club Muntanyenc.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha fet públic el calendari de recollida de sang durant el mes de març. Pel que fa a la nostra ciutat s'ha previst tres cites al llarg de la primera quinzena.

Coincidint amb la Setmana Santa, enguany durant el mes de març, l'associació ha organitzat una sessió de recollida de sang el dimecres 19.

El delegat del Banc de Sang i Teixits de Catalunya a Sant Cugat, Enric Martínez, explica perquè s'organitza la sessió en època de vacances.

Enric Martínez

Durant les vacances acostuma havier-hi més demanda de sang i volem evitar acabar les reserves.


Els santcugatencs podran donar sang el dissabte 8 de 10 del matí a dues de la tarda i de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre al local de Creu Roja Sant Cugat-Rubí. Pel que fa a la cita dels dilluns 10, la recollida de sang tindrà lloc al Club Muntanyenc de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Per últim, el dimecres 19 serà de cinc de la tarda a dos quarts de nou a la seu de Creu Roja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.