L'AMPA del CEIP Pi d'en Xandri debat al voltant dels riscos a l'adolescència


  • Comparteix:

Els riscos a l'adolescència han centrat la xerrada organitzada per l'AMPA del CEIP Pi d'en Xandri celebrada aquest dijous. La trobada s'emmarca en el programa de formació per a pares i mares organitzat per l'Ajuntament. El proper dijous es tractaran temes com la relació amb els avis i el concepte d'obediència.

L'AMPA del CEIP Pi d'en Xandri organitza un cicle de xerrades destinat als pares on es tracten temes d'interès per la formació dels fills. Les xerrades estan conduïdes per un psicòleg que exposa diverses situacions per donar lloc a un col·loqui entre pares i mares.

La membre de la junta de l'AMPA del CEIP Pi d'en Xandri, Susanna Valls, valora de manera positiva la trobada d'aquest dijous.

Susana Valls

La xerrada va ser molt participativa. Vam tocar fets molt pràctics i reals amb l'objectiu de donar confiança als pares.


La propera xerrada tindrà lloc el proper dijous i tractarà la relació amb els avis i el concepte d'obediència en nens d'edat de parvulari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.