Els treballadors de la residència Santa Rosa tornen a concentar-se per exigir millores salarials


Temes relacionats

La residència Sant Rosa se suma a la convocatoria de vaga catalana d'aquest dilluns i dimarts ( 3/mar/08)


  • Comparteix:

Els treballadors de la residència pública Santa Rosa de la ciutat s'han tornat a concentrar aquest dilluns i dimarts per reclamar un nou conveni laboral a nivell català. En aquest nou document els treballadors dels geriàtrics reclamen un increment salarial i de personal, així com millores laborals.

Una trentena de professionals del casal Santa Rosa de Sant Cugat s'han concentrat durant 20 minuts davant el geriàtric per reclamar l'equiparació de les nòmines a les dels treballadors d'altres comunitats. El personal denuncia que la patronal del sector ACRA només accepta un increment de salaris de vuit euros al mes, mentre que ells reclamen un increment del 33%.

Els treballadors també denuncien que en aquests moments el personal de la residència és el mínim i que la majoria de treballadors del centre cobren entre 600 i poc més de 740 euros al mes.

Ho ha explicat a Cugat.cat la membre del comitè d'empresa, Marisol Villaoslava.

Marisol Villaoslava

Tenim un conveni estatal i estem des de l'any 1998 intentar negociar un conveni amb la patronal ACRA però no vol perquè ha d'incrementar els salaris.


Les mobilitzacions d'aquest dilluns i dimarts, han estat convocades pels sindicats CCOO i UGT que han anunciat més mobilitzacions en el cas de que no comencin les negociacions en el transcurs dels propers dies.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.