Les obres de la Casa de Cultura generen protestes dels veïns del carrer Castellví


  • Comparteix:

Els veïns del carrer Castellví demanen l'aturada de les obres de la Casa de Cultura i amenacen amb obrir un procés judicial contra l'Ajuntament. El col·lectiu veïnal denuncia que les obres no són de rehabilitació, com s'havia dit inicialment, sinó d'ampliació, i que l'annex que s'està construint a l'edifici per als aparells de ventilació provocarà un impacte visual i un soroll perjudicial pels veïns.

Diverses finestres i balcons del carrer Castellví han aparegut aquesta setmana plens de pancartes amb frases de protesta contra les obres que s'estan fent a la Casa de Cultura. Els veïns denuncien que l'Ajuntament no els ha comunicat correctament el projecte i que les obres perjudiquen visualment i acústicament els seus habitatges.

El president de la comunitat del número 27 d'aquest carrer i portaveu dels veïns, Domènec Romera, explica a Cugat.cat l'estat de les seves reclamacions.

Domènec Romera

Hem enviat una carta a l'alcalde i ens ha respost, però ara estem preparant una segona carta on expliquem més detalladament els errors que creiem que ha fet l'Ajuntament.


Els veïns es proposen iniciar mobilitzacions, que dependran de com l'Ajuntament reaccioni davant d'aquesta segona carta. Domènec Romera explica quines són les opcions que proposen.

Domènec Romera

La primera opció és desplaçar la Casa de Cultura al parc de Ramon Barnils, per exemple. Si no es desplaça, que es posin els aparells de refrigeració al terrat.




Com a última opció, i si la resposta de l'administració no satisfà les seves queixes, els veïns es plantegen obrir un procés judicial contra l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.