L'Ajuntament respon als veïns del carrer Castellví que les obres de la Casa de Cultura no s'aturaran


  • Comparteix:

L'Ajuntament assegura que les obres de la Casa de Cultura continuaran endavant, en resposta a les queixes dels veïns del carrer Castellví, que no estan conformes amb els treballs d'ampliació del local. Segons ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de territori, Mercè Conesa, el projecte ha seguit tots els tràmits legals necessaris i els veïns ja van tenir temps de presentar les seves al·legacions.

Mercè Conesa ha explicat a Cugat.cat que les obres de la Casa de Cultura són el resultat d'un projecte aprovat el 2006 que va estar dos mesos en exposició pública i que, en no haver-hi al·legacions, es va tirar endavant.

Respecte la queixa dels veïns que el projecte difereix del panell informatiu que hi ha col·locat a la Casa de Cultura, la tinenta d'alcalde de territori respon que el projecte que s'està duent a terme és exactament el que es va aprovar.

Escoltem Mercè Conesa.

Mercè Conesa

El projecte i l'execució de l'obra respon al projecte aprovat. Els rètols són indicatius, en cap cas són normatius ni són vinculants.


Conesa també ha parlat de la localització dels aparells de ventilació, principal motiu de les queixes dels veïns.

Mercè Conesa

Jo no sóc arquitecta, però suposo que si els tècnics van situar aquí els aparells deu ser perquè situar-los en un altre lloc devia ser molt complicat.




Segons Mercè Conesa, doncs, l'Ajuntament no es planteja de cap manera aturar les obres, que es troben ja en fase final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.