El Club Muntanyenc rebrà la setmana vinent el projecte executiu de la seva nova seu social


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc rebrà la setmana vinent el projecte executiu de la seva nova seu, que començarà a construir-se d'aquí a tres mesos. Durant l'última assemblea general de socis s'ha aprovat el pressupost ordinari de l'entitat i s'han concretat els terminis de la futura seu.

Els comptes del Club Muntanyenc durant l'últim any han arribat als 430.000 euros. A banda d'aquest balanç, l'entitat engegarà en els pròxims mesos un dels seus reptes més importants: la construcció de la nova seu a la rambla del Celler, que suposarà una inversió superior al milió d'euros.

Segons el president de l'entitat, Narcís Castanyer, el projecte va a bon ritme i en les pròximes setmanes s'han de fer avenços importants:

Narcís Castanyer

La setmana que ve ens entregaran el projecte executiu i demanarem la llicència d'obres i els pressupostos


El Club Muntanyenc preveu comptar amb els permisos d'obres a finals de gener, de manera que la construcció pugui començar un mes més tard. D'aquesta forma, la nova seu es podria inaugurar la primavera del 2004, tal com es va anunciar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.