Els Mossos obliguen a la Plataforma pel Dret de Decidir a retirar les taules de recollida de signatures


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han obligat a la Plataforma pel Dret de Decidir a retirar les taules de recollida de signatures aquest diumenge, en compliment de la prohibició dictada per la Junta Electoral de Barcelona. No obstant això, l'entitat ha continuat demanant el suport ciutadà a peu dret.

La Plataforma pel Dret de Decidir ha tret les parades de recollida de signatures que havia ubicat a la plaça d'Octavià, al Casal de Cultura de Valldoreix i la plaça dels Quatre Cantons. En el cas de la parada de Valldoreix, la Policia Local ha aixecat un acta de retirada al col.lectiu després que un veí denunciés la ubicació de la taula a menys de cent metres del col.legi electoral del Casal de Cultura.

Pel que fa a les altres taules, els Mossos han demanat l'aturada de la recollida de signatures, seguint la prohibició dictada per la Junta Electoral de Barcelona. L'actuació s'ha produït entre les 9 i les 11 del matí, període en què la plataforma ha recollit una cinquantena d'adhesions a l'espera de realitzar el primer recompte.

Membres del col.lectiu s'han mostrat profundament en desacord amb la decisió de la Junta electoral de la demarcació, en una acció que han titllat de 'partidista'. El portaveu de l'entitat, Joan Contijoch, feia aquesta valoració després d'haver de retirar les taules.

Joan Contijoch

Tenim clar que recollirem signatures. Intentarem fer-ho d'acord amb la gent de tot el país.


En els darrers dies, un miler de persones s'han adherit a la recollida de signatures de la campanya 'Decideixo decidir'. La iniciativa s'ha pogut realitzar sense problemes a la demarcació de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.