Es constitueix l'observatori del Projecte Educatiu de Ciutat per garantir-ne el seu acompliment


  • Comparteix:

L'observatori del projecte educatiu es va constituir en una acte celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament

L'observatori del projecte educatiu es va constituir en una acte celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament

El Projecte Educatiu de Ciutat ha fet un altre pas endavant amb la constitució del seu observatori. Aquesta iniciativa garantirà l'acompliment del projecte així com la seva actualització en funció de l'evolució de les tendències de la ciutat.

Durant l'acte de constitució, l'alcalde ha recordat que el procés d'elaboració del Projecte Educatiu va permetre establir les línies d'acció per fer de Sant Cugat una ciutat educadora i fitxar els marcs de relació i de reflexió. Lluís Recoder ha definit la gran participació ciutadana que es va obtenir, com un element fonamental a l'hora de tirar endavant l'observatori del projecte educatiu.

Lluís Recoder

El Projecte Educatiu de Ciutat havia de tenir un caràcter pràctic per demostrar que Sant Cugat és una ciutat que aposta per l'educació


L'observatori vetllarà per la continuïtat de la participació així com per la introducció de nous projectes de caràcter innovador. Tot això es recollirà cada dos anys en un informe que també inclourà un seguiment de les conclusions del projecte. Lluís Recoder explica aquest darrer punt.

Lluís Recoder

S'ha d'avaluar periodicament el nivell d'acompliment del Projecte


L'observatori es coordinarà a través d'una comissió formada per presidents i relators de les comissions de treballs del Projecte Educatiu. La primera proposta que s'ha posat sobre la taula és la de la conciliació dels àmbits laboral, familiar, educatiu i social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.