El Síndic renuncia al paper de mediador entre Promusa i els adjudicataris del barri de Can Mates


Temes relacionats

Promusa assegura que els pisos de Pere Ferrer i de les Marines estaran entregats al maig i al juliol respectivament ( 5/mar/08)


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, renuncia a fer de mediador entre Promusa i els adjudicataris del carrer Pere Ferrer i de l'Avinguda de les Marines al barri de Can Mates. Segons Clavell 'Promusa es val d'uns contractes firmats en què el síndic no hi pot interferir'. Jaume Clavell ha afegit, però, que els contractes firmats per ambdues parts són 'abusius pels drets dels adjudicataris, perquè no incorporen cap clàusula que defineixi els seus interessos econòmics'.

Durant l'entrevista mensual a Cugat.cat, el Síndic de Greuges, Jaume Clavell, ha explicat quins han estat els motius que l'han fet renunciar a exercir el paper de mediador entre l'empresa d'habitatge públic Promusa i els adjudicataris del carrer Pere Ferrer i de l'Avinguda de les Marines, al barri de Can Mates.

Escoltem el Síndic local, Jaume Clavell.

Jaume Clavell

Reuncio perquè Promusa es val d'un contracte firmat que no dóna massa drets als adjudicataris i he de donar la raó a Promusa perquè hi ha un contracte i el síndic no pot dir res davant d'aquest.


Recordem que aquests habitatges estan patint un procés de retard en la seva entrega, fet que està suposant unes despeses econòmiques als adjudicataris dels pisos.

Jaume Clavell ha explicat a Cugat.cat que els contractes firmats per les dues parts són 'abusius' pels drets dels adjudicataris.

Jaume Clavell

És un contracte que és abusiu. No hi ha cap clàusula dels interessos econòmics dels adjudicataris.


Segons el mateix Síndic, l'únic paper que pot desenvolupar a partir d'ara és aconsellar l'Ajuntament i el consell d'administració de Promusa perquè introdueixin als contractes clàusules que garanteixin els drets dels adjudicataris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.