L'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal estrena seu a Rubí


  • Comparteix:

L'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal ja disposa, des d'aquest dimecres, d'una nova seu ubicada al barri del 25 de Setembre de Rubí. L'associació ha estrenat la nova seu reclamant a l'Ajuntament de Sant Cugat disposar d'un espai igual a la nostra ciutat.

En aquests moments l'associació dóna servei a una quarantena de socis i té la intenció de créixer ràpidament fins la seixantena de socis que permet atendre el nou espai. La nova seu permet ampliar els serveis d'informació i assessorament a malalts mentals i els seus familiars, que venia fent fins ara.

L'Associació, que té un total de 12 socis santcugatencs, ha volgut encetar aquesta nova etapa marcant-se reptes de futur i un d'ells és aconseguir tenir a la nostra ciutat un espai igual al que aquest dimecres han estrenat a Rubí.

Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat el president de l'associació, Joan Marigot.

Joan Marigot

Una de les lluites que tenim a Sant Cugat és aquesta. La nostra petició a l'ajuntament és un centre de dia i més professionals.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat la importància de comptar a l'àrea de Sant Cugat d'un espai com el que s'ha inaugurat aquest dimecres a Rubí.

Carmela Fortuny

Que hi hagi un local per assitir les famílies de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat és molt positiu.


Fortuny no ha descartat que en un futur, si l'associació creix es pugui ubicar un local a la nostra ciutat i evitar els desplaçaments de les famílies santcugatenques fins a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.