Sant Cugat tindrà una delegació local de l'Associació de Celíacs de Catalunya


  • Comparteix:

L'Associació de Celíacs de Catalunya tindrà a partir d'aquest dijous una delegació local a la nostra ciutat. La presentació de l'associació a la ciutat es farà a la Casa de Cultura durant una xerrada organitzada per la mateixa entitat sobre l'etiquetatge de productes sense gluten.

Entre els objectius que s'ha marcat el nou delegat local de l'associació, Xavier Cortés, destaca la millora de la qualitat de vida dels afectats de celiaquia a la ciutat. Un altre de les principals fites de la delegació és aconseguir que tots els celíacs de Sant Cugat estiguin diagnosticats i formin part de Celíacs de Catalunya.

Escoltem Xavier Cortés en declaracions a Cugat.cat.

Xavier Cortés

Volem conscienciar a les persones que es troben malament i no saben per que és i que amb una senzilla analítica poden saber si tenen celiaquia.


La xerrada de presentació anirà a càrrec de la tecnòloga de l'associació, Laia Ripoll, que donarà als assistents consells sobre quines pautes han de seguir a l'hora de consultar l'etiquetatge dels productes. L'altre tema que es tractarà és l'estat del Reial Decret que regula l'etiquetatge dels productes alimentaris. Ho explica Cortés.

Xavier Cortés

La xerrada donarà pautes a seguir a l'hora de comprar els productes i també explicarà en quin moment es troba el Reial Decret d'etiquetatge.


La ciutat ja compta amb dos restaurants que ofereixen la carta íntegrament sense gluten com són el Rancho el Paso i el Viena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.